jueves, 18 de agosto de 2011

COMPROMÍS PER PAIPORTA DEMANA L’AMPLIACIÓ DE L’HORARI DE LA BIBLIOTECA PER A ESTUDIANTS

  • Compromís demana que s’amplie l’horari de la biblioteca per als estudiants que han de preparar els exàmens de setembre

Compromís per Paiporta ha demanat a la regidoria de Cultura que amplie l'horari de la biblioteca municipal, que actualment obri només pel matí, també a la vesprada de 17 a 21 hores.

Des del grup demanen l’ampliació de l’horari “per tal de facilitar als estudiants que tinguen que preparar-se els exàmens de setembre i amb l'objectiu de cobrir les demandes cada vegada majors per part dels estudiants de Paiporta de disposar d'un espai habilitat amb aquesta finalitat”.

Al mateix temps el regidor del grup, Pep Val, ha reclamat que “s’estudie la possibilitat que de manera permanent en èpoques d'exàmens la biblioteca municipal amplie els seus horaris per atendre la demanda dels estudiants de Paiporta”.

Per a Pep Val, “és inadmisible que els estudiants hagen d’anar a València per poder preparar els exàmens, quan en Paiporta disposem d’espais tancats i desaprofitats, com són la pròpia biblioteca i la sala de lectura del rajolar”.


Paiporta, 18 d’agost de 2011

Seja o primeiro a comentar

Publicar un comentario

Powered By Blogger

Compromís Per Paiporta © 2008. Template by Dicas Blogger.

TOPO