miércoles, 7 de septiembre de 2011

LA MALA GESTIÓ DEL PP FARÀ PERDRE FINS 4,6 MILLIONS D’EUROS A PAIPORTA PER NO RENDIR COMPTES

  • L’Ajuntament de Paiporta encara no ha presentat la liquidació de pressupost de 2010

Compromís per Paiporta alerta que l’Ajuntament de Paiporta podria deixar de rebre fins 4,6 milions d’euros de l’Estat, per la mala gestió del govern municipal del PP.

I és que, segons informa Compromís, “l’Ajuntament de Paiporta encara no ha presentat la liquidació de pressupost corresponent a 2.010, liquidació que per llei hauria d’haver-se fet abans del 31 de març”.

Açò fa que, segons la Llei d’Economia Sostenible i tal i com ja s’ha avançat des del Ministeri d’Economia, “l’estat puga retindre aquests diners”. Cal recordar que la Llei d’Economia Sostenible va estar aprovada en el Congrés amb els vots favorables també del PP.

Aquests diners, corresponents a la participació en els tributs de l’estat, són una part molt important dels ingressos de Paiporta (quasi una tercera part del pressupost total) i en aquests moments “seria inassumible per al municipi no poder comptar amb ells” ha manifestat la portaveu del grup Compromís, Isabel Martín.

Per això Martín ha qualificat “d’una gran irresponsabilitat que l’equip de govern encara no haja fet els deures” i afegeix “estan ficant en perill la sostenibilitat de l’Ajuntament i serveis bàsics”. De fet l’equip de Vicente Ibor ja ha començat a retallar en educació (disminuint radicalment les ajudes per a llibres i reduint l’oferta de l’escola d’adults) i en benestar social (llevant la targeta farmacosocial als jubilats i pensionistes).

Des del grup Compromís venen demanant des de principis d’any la liquidació de 2010 i consideren que el fet de no haver presentat els comptes abans d’eleccions “és perquè possiblement hagen moltes despeses injustificables”, i per la qual cosa esperen “trobar més d’una sorpresa quan es presente finalment”.


Paiporta, 4 de setembre de 2011

Seja o primeiro a comentar

Publicar un comentario

Powered By Blogger

Compromís Per Paiporta © 2008. Template by Dicas Blogger.

TOPO