viernes, 12 de agosto de 2011

COMPROMÍS PER PAIPORTA QUALIFICA DE MOLT GREUS ELS INCIDENTS AL RECINTE FIRAL


  • Compromís demana un informe policial que aclarisca els fets de la nit de dilluns al recinte firal

Davant els greus incidents que van ocórrer dilluns a la nit al recinte firal, amb 4 ferits, 5 detinguts i diversos robatoris, Compromís per Paiporta reclama a l’Ajuntament un canvi radical en les festes de Paiporta i una millor organització.


Des del grup, critiquen que la única opció d’oci que l’equip de govern ofereix als joves en festes són “el botelló a la discomòbil o anar als bous”,  i lamenten que opcions com “els concerts de grups locals per a joves, s’hagen eliminat, quan el cost està al voltant de només 1.000€ per grup”.

També el fet de que l’Ajuntament vulga carregar tota la responsabilitat a les associacions que tenen casetes al recinte firal “és una mostra de la mala gestió i baixesa moral de l’equip de govern, que ha tardat 4 anys en fixar una cosa tant bàsica com és l’horari d’obertura i tancament de les casetes”, ha declarat la portaveu de Compromís, Isabel Martín.

Segons Compromís, el regidor de festes va culpabilitzar dels fets ocurreguts a “la gentola que vé de fòra”, quan la baralla va ocórrer entre veïns de Paiporta.

Per a Compromís és també molt greu la constatació que les associacions realitzaren en la reunió amb l'alcalde, queixant-se de l'escassa presència de la policia local, que quan la necessiten tarda en acudir i que després de tancar, la seua presència es nul·la, el que fa que moltes persones han de quedar-se en les casetes per a no patir robatoris.

Respecte a les afirmacions de l’alcalde Ibor en quant a que “des de l’oposició no hem fet propostes per solucionar el problema” Martín li recorda a l’alcalde que “davant els greus incidents que van ocòrrer l’obligació d’ell era haver convocat una junta de portaveus per donar part i prendre mesures conjuntament”, i és que des de Compromís es van assabentar casualment perquè alguns dels seus militants estan en una de les associacions que tenen casetes al recinte.

Compromís demana a l'alcalde una reflexió sobre els fets ocorreguts, amb un canvi radical del model de festes que des del partit popular es vol imposar. Compromís proposa unes festes amb diversitat d'activitats: lúdiques, culturals, musicals, esportives, .... “festes que siguen participatives i que al mateix temps no generen molèsties”.

Paiporta, 11 d’agost de 2011


Seja o primeiro a comentar

Publicar un comentario

Powered By Blogger

Compromís Per Paiporta © 2008. Template by Dicas Blogger.

TOPO