miércoles, 6 de julio de 2011

L'alcalde de Paiporta manté el seu sou de 51.391€ i el de tot l’equip de govern a pesar de la crisi


§  Les retribucions del PP sumen més de 200.000€ a l'any


Aquest dilluns s'ha celebrat a Paiporta el ple on es marquen les retribucions de la nova corporació municipal, retribucions que han estat aprovades amb els únics vots favorables del PP.

Cal destacar el sou de 51.391€ (3.670€ mensuals) que s'ha fixat l'alcalde popular Vicente Ibor, així com les retribucions parcials dels regidors i regidores titulars de les àrees, que oscil·len entre 33.430€ i 20.216€ a l'any. La resta de representants, a pesar de no tindre dedicacions parcials, cobraran per assistències, amb lo qual es quedaran pràcticament igual que els seus antecessors (al voltant de 500€/mes).  Amb tot açò, des de Compromís critiquen que “l'Ajuntament gaste més de 200.000€ a l'any en mantindre als regidors del PP, un cost que repercutirà directament en els contribuents”.

A més, des de Compromís lamenten que “aquesta xifra siga inclús superior a la que es dedicava en la legislatura anterior”, i és que en aquesta nova etapa s'ha augmentat el sou d'algun regidor, com el d’educació.

Per a la portaveu de Compromís, Isabel Martín, aquesta situació és “un insult a la ciutadania”, que està passant una greu situació i a pesar d’això "haurà de pagar amb els seus impostos aquestes retribucions desorbitades".

Per altra part, ahir també es nomenaren els representants supramunicipals d’entitats com l’EMSHI, l’EMTRE, la Mancomunitat i diferents consorcis, però la proposta d’alcaldia era nomenar com a representant de l’Ajuntament a Vicente Ibor en totes elles. Compromís va votar en contra per “no considerar-la una proposta democràtica”. A més Martín, va preguntar a l’alcalde “quant es cobrava per les assistències a eixes entitats”, pregunta que com sempre no va obtindre resposta.



Retribucions equip de govern desglossades

Seja o primeiro a comentar

Publicar un comentario

Powered By Blogger

Compromís Per Paiporta © 2008. Template by Dicas Blogger.

TOPO