lunes, 11 de julio de 2011

Compromís demana una reunió urgent amb la regidora de personal i d’altra amb els sindicats per tractar el pla de retalls en la plantilla per part del govern d’Ibor

·Ibor tracta de fer un ERE encobert a l’Ajuntament de Paiporta.


Davant l’anunci en premsa (edició de 8 de juliol del diari Levante) de l’alcalde Ibor de fer retalls en la plantilla municipal després de l’estiu, el grup municipal Compromís ha demanat una comissió urgent de l’àrea d’hisenda i administració general (que és la responsable dels temes de personal) per tal de conèixer els plans de l’equip de govern popular i prendre mesures al respecte.

Al mateix temps, el grup Compromís ha convocat a les seccions sindicals de
l’Ajuntament de Paiporta a una reunió per al proper dimecres per tal d’intercanviar impressions i donar-los a conèixer les accions que van a prendre, així com traslladar-los la seua preocupació per l’anunci del mandatari.

I és que l’alcalde ha anunciat un retall de personal al voltant de 15 persones, el que estaria molt a prop del 10% que marquen els ERE’s. Per la qual cosa Compromís demanaran els informes de personal i econòmics en què es basen el seu anunci, tot i que sospiten que no n’hi ha cap, ja que “el mateix secretari municipal desconeixia hui mateix la notícia i els plans d’Ibor”.

Per a Compromís “l’anunci de l’alcalde d’acomiadar a una quinzena de treballadors i treballadores de l’Ajuntament una setmana després de ficar-se ell i els seus regidors sous desorbitats, és tot un insult”.

També des de Compromís qualifiquen aquestes declaracions d’Ibor “d’una gran irresponsabilitat”, ja que “amb elles l’únic que ha fet és crear un clima d’intranquil·litat i preocupació dins del cos de treballadors, més encara a quatre dies de les vacances. Quins treballadors trobaran el seu finiquit damunt la taula en tornar en setembre?”, ha manifestat la portaveu del grup, Isabel Martín.
Martín, ha asegurat a més que “les amenaces d’Ibor cap als treballadors eventuals responen més a comportaments caciquils que a bons gestors, ja que sembla que vullga tindre al personal atemorit”.

Per tot açò, des de Compromís declaren que “Ibor i els seus s’han llevat la careta que es ficaren durant la campanya electoral” i pensen que “ara comencen a eixir tots els plans de retalls del PP i prompte vorem com desapareixen serveis bàsics i ajudes”.

Cessament interventora municipal

Per altra banda, en la reunió que ha sol·licitat Compromís amb la regidora de personal, també demanaran explicacions de per què la interventora municipal, que ocupava la plaça des de fa cinc anys, ha abandonat de manera precipitada el seu lloc de treball, tot i haver un decret d’alcaldia que li prorrogava la comissió de serveis a Paiporta.

Martín sospita que pot haver darrere alguna discrepància amb l’equip de govern del PP, ja que la interventora havia manifestat la seua intenció de continuar al municipi de Paiporta.

A més, des de Compromís, volen saber quina solució es va a prendre, ja que en aquests moments no hi ha ningú que estiga fent-se càrrec de les tasques d’intervenció, tot i la situació econòmica i les pretensions de retalls per part de l’alcalde.

Seja o primeiro a comentar

Publicar un comentario

Powered By Blogger

Compromís Per Paiporta © 2008. Template by Dicas Blogger.

TOPO