miércoles, 11 de febrero de 2009

Nota premsa: Compromís per Paiporta demana solucions a la greu situació educativa del poble al Conseller Font de Mora

Compromís per Paiporta lamenta que el Conseller d’Eduació, Alejandro Font de Mora, no s’haja compromés més fermament a donar solucions a la greu situació educativa de Paiporta en la seua visita al municipi amb motiu de la col·locació de la primera pedra de l’Institut, obra que porta ja un retard de més d’un any.

Segons Compromís, “el senyor Font de Mora ha vingut a fer un acte populista i no s’ha compromés a donar solucions a la greu situació educativa del poble. La manca d’escoles públiques, de professorat, d’educadors especials, d’administratius als centres, de psicòlegs, de logopedes, -totes responsabilitat de la Conselleria d’Educació- semblen no estar en l’agenda del Conseller.”

També des de Compromís han criticat la falta de transparència de l’equip de govern del PP de Paiporta, “no sabem encara que van a fer amb el gabinet psicopedagògic municipal que està en un local deficient i sense el personal necessari”. Compromís va presentar una moció al mes de desembre demanant que es solventaren aquestes deficiències i responsabilitat a la Conselleria en les seues competències. La moció va ser rebutjada amb els vots en contra del PP.

En l’acte que han organitzat hui en una carpa muntada per a l’ocasió al solar on va l’institut, el Conseller s’ha vanagloriat diguent que “les obres del col·legi nº6 començaran a finals d’any”, quan “porten ja més de dos fent l’estudi per a la nova construcció”, tal i com apunten des de Compromís. Així, el proper curs (sinó més) els alumnes del nº6 hauran de donar classe en barracons en un solar habilitat, com també els alumnes de les dos unitats fora de línia, cosa que evidencia la mancança d’infraestructures a Paiporta.

Tampoc el Conseller ni l’alcalde Ibor han dit res de la reforma integral de l’actual institut La Sènia ni del col·legi l’Horta, “açó fa creure que aquestes obres no estan en les previsions actuals de Conselleria”, ha afegit la regidora de Compromís, Isabel Martín. Aquestes infraestructures són necessàries per desmasificar les aules, ja que Paiporta té ratios de 27-28 alumnes per aula, molt per damunt del que marca la llei (20)

La regidora lamenta que el Conseller encara no haja donat resposta a les preguntes que, des del seu Grup Parlamentari, varen fer fa uns mesos sobre la situació educativa de Paiporta, concretament sobre el començament de les noves infraestructures i reformes als centres.

Paiporta 10 de febrer de 2009
Compromís per Paiporta



Las Ampas plantan a Font de Mora:
este es el escrito que Interampa ha remitido explicando el por qué de su plante al Conseller, muy interesante....

1 Comentário:

Anónimo dijo...

Los que gustan de poner piedras seguramente te verán como mosca cojonera.
¿Por qué será que a mí, desde tan lejos y sin embargo cerca, más me pareces águila certera que otra cosa?

Besos.

Publicar un comentario

Powered By Blogger

Compromís Per Paiporta © 2008. Template by Dicas Blogger.

TOPO