domingo, 15 de febrero de 2009

Compromís per Paiporta considera poc clara la proposta de modificació del PGU de Paiporta i el seu Pla de Participació Ciutadana.


Compromís per Paiporta considera poc clar el Pla de Participació Ciutadana encetat per l'equip de govern al voltant de la modificació parcial del PGOU de Paiporta a les zones industrials.

La proposta de modificació, presentada a iniciativa de la immobiliària Villa Metropolitana S.A., preveu un augment ostensible de la volumetria en altura permesa (de 3 a 8 altures) per a fer edificis, en principi destinats a l'activitat hostalera i d’oficines.

Des de Compromís per Paiporta veuen també estrany que el PP es mostre a favor de la modificació, quan resulta que en el Pla d'actuació proposat no existeix cap contrapartida expressa per part de la immobiliària que beneficie al poble.

A més a més, califiquen de menyspreu a la participació ciutadana la forma velada de publicitar el projecte, ja que aquest no està penjat a cap tauló de l’Ajuntament i a la web municipal es troba amagat a la part més baixa de la pàgina, incomplint el compromís de la regidora d’urbanisme de ficar ordinadors a l’Ajuntament per a donar accés als ciutadans. Respecte a l’enquesta, no vinculant i realitzada per la pròpia empresa, consideren que les preguntes estan clarament dirigides a un resultat positiu per a la immobiliària. “Només els ha faltat preguntar ¿de quin color es el cavall blanc de Santiago?“, ha matitzat la regidora de Compromís, Isabel Martín.

Amb tot açò es fa patent per tant, la clara falta d'un projecte urbanístic del senyor Ibor, ara prenent la iniciativa de fer un gratacels “desde el que se podría ver Mallorca en los días claros”, com va dir l’alcalde en el seu moment, ara cedint-la totalment a l'empresa immobiliària.

A pesar de tot, la regidora de Compromís per Paiporta, ha manifestat que “anime a tots els paiportins i paiportines a participar i donar la seua opinió, encara que hauran d'afanyar-se doncs el termini és només d'un mes”.

Paiporta 13 de febrer de 2009
Compromís per Paiporta

------------------------------------------------------------------------------------------------

Ací estan els accesos als documents per participar en la consulta "popular":

per participar s'ha d'emplenar l'enquesta i enviar-la a: ajuntament@paiporta.es

1 Comentário:

Anónimo dijo...

Por supuesto que no está claro.
Los asuntos urbanísticos lo único que suelen dejar claro es que necesitan ser aprobados sin que se vean los inconvenientes.

Besos y suerte para que todos opinen.

Publicar un comentario

Powered By Blogger

Compromís Per Paiporta © 2008. Template by Dicas Blogger.

TOPO