martes, 5 de agosto de 2008

Nota Premsa: Jocs Populars

La regidora de Paiporta, Isabel Martín, denuncia el boicot de l’Ajuntament als Jocs Tradicionals

La regidora d’esquerres Isabel Martin, ha denunciat hui el boicot, per part de l’Ajuntament, a la seua proposta de recuperar els Jocs Tradicionals durant les festes populars de Sant Roc.

La proposta que va presentar fa un parell de mesos a l’Àrea de Cultura va ser arreplegada per l’equip de govern, però Martín ha manifestat que “s’ha boicotejat l’acte perquè no tinguera repercussió”. I és que tal i com denuncia, el lloc triat està molt allunyat del nucli urbà, a més a més, no s’ha fet publicitat de la jornada i no s’ha dotat dels mitjans tècnics necessaris “no possaren ni megafonia perquè els veïns i veïnes de la zona s’assabentaren del que s’estava fent”.

L’activitat que ha estat organitzada per l’Escola Valenciana de Jocs Tradicionals, es va desenvolupar el passat dissabte 2 d’agost a la plaça de la urbanització coneguda com “Els Pitufos de Paiporta” a les 11 del matí d’un calorós dia d’agost i sense un bon ombratge perquè els assistents no patiren d’insolació. “No portaren ni aigua per als 2 xiquets i 4 adults que participaren en l’activitat”, ha afegit Martín.

Per a la regidora d’esquerres el que li va semblar més greu, si cap, va ser la falta de respecte cap als membres de l’Escola, ja que passades les 12 el regidor de Cultura se’n va anar, “jo mateixa vaig tindre que ajudar als tres professors a arreplegar les tanques i les pancartes”, ens ha comentat l’edil.
Però segons Martínencara tenen una altra oportunitat el proper dilluns per solventar aquest desgavell i si no saben com fer-ho no tenen més que demanar-me ajuda, que estaré encantada d’oferir-la”.

Per altra banda, Isabel Martín ha catalogat les festes que ha organitzat enguany el PP, de “continuisme”. “L’any passat tenien l’excusa de que s’havien trobat el programa de festes tancat, però enguany, amb el seu pressupost, podien fer unes festes molt més culturals i no centrades com sempre en els bous, el tir i arrossegament i les processons”.

Paiporta 5 d'agost del 2008

3 Comentários:

Sasian dijo...

Pues por lo que cuentas, parece que en tu pueblo, han jugado al escondite con los Juegos tradicionales...se lo han tomado tan a pecho, que todavía estan contando hasta cien...vuelve a los Pitufos corriendo, que deben estar a punto de "tocar mare".

un abrazo...
esperemos que el próximo día tengan mas propaganda

ybris dijo...

Vaya si suena a boicoteo.
Un poco de publicidad, un buen lugar y una colaboración adecuada y esos eventos suponen siempre un éxito.
En Madrid es buena prueba de ello la "fiesta del niño" en el barrio de Tetuán: se corta al tráfico toda la calle de Bravo Murillo y se sitúan las variadísimas actividades a lo largo de ella. Se cita a todas las asociaciones y voluntarios dispuestos a cooperar y siempre está llena de niños participantes.
A ver si la próxima allí es mejor.

Besos.

Amparo dijo...

quieren que te canses y desistas,que abandones y los dejes tranquilos, parecen tontos, no se dan cuenta de que la madre que te parió tiene 60 años y aun no ha desistido

Publicar un comentario

Compromís Per Paiporta © 2008. Template by Dicas Blogger.

TOPO