domingo, 24 de febrero de 2008

Proposta: Sobre el Consell de la Joventut

Na ISABEL MARTÍN GÓMEZ, Portaveu del grup Polític Municipal d’ESQUERRA UNIDA-BLOC a l’Ajuntament de PAIPORTA
.
EXPOSA
.
La població jove de les nostres ciutats constitueix un motor de vitalitat, dinamisme i rebel·lia que enriqueix la vida quotidiana, però també és un sector que pateix de manera molt directa alguns dels problemes més seriosos del nostre país i del nostre poble. La seua participació social provoca canvis fonamentals en l’opinió pública i la seua espenta és imprescindible per a construir un altre món possible i necessari. L'atenció a la joventut, el suport a les seues inquietuds i aspiracions és primordial.
.
Des de l’Ajuntament hem d’impulsar la participació de la joventut en el desenvolupament polític, social, econòmic i cultural del poble.
Els Consells de la Joventut locals constitueixen una xarxa d’Associacions locals que s’uneixen amb l’objectiu de conjuminar esforços per a potenciar la participació social dels jóvens dels municipis i desenvolupar projectes comuns. Esdevenen òrgans de cooperació associativa i interlocutors amb l’Administració i la Societat, en definitiva són els interlocutors i representants dels jóvens davant el seu Ajuntament.
.
Per tot açò aquesta regidora,
.
PROPOSA
.
1.- Foment de l’associacionisme juvenil. Mitjançant activitats culturals, premis, beques, subvencions, etc. dirigides a aquest sector de la població.
2.- Creació del Consell de la Joventut de Paiporta.
3.
- Destinar un espai com a Casa de la Joventut. Aquest centre comptarà amb les sales necessàries perquè les diferents associacions juvenils puguen reunir-se i desenvolupar les seues tasques (tallers, xerrades, programes d’informació,...) i estarà equipat adequadament (taules, ordinadors, equips audiovisuals,...) atenent a les necessitats dels joves.
.
Paiporta, 12 de setembre 2007
Isabel Martín Gómez
Grup Municipal d’EU-Bloc

1 Comentário:

Anónimo dijo...

Aquesta proposta es va debatre a l'Àrea de Cultura quan Jose Navarro encara era el regidor de Joventut. Va trobar-la molt interessant però va dir que res d'això es podia dur a terme per problemes presupuestaris.
Ara la regidoria de Joventut està a les mans del regidor de Cultura Luis Ródenas, ja que J. Navarro és el nou regidor de l'Àrea de modernització.
Esperem que als pressupostos d'enguany hi haja dotació per a aquesta franja d'edat (franja que abarca quasi a la meitat de la població de Paiporta).

Publicar un comentario

Powered By Blogger

Compromís Per Paiporta © 2008. Template by Dicas Blogger.

TOPO