domingo, 22 de enero de 2012

Demanem que es rebaixe el preu dels cursos per a joves


Compromís per Paiporta proposa que es rebaixe al 50% el preu dels cursos de monitor de temps lliure organitzats per la regidoria de Joventut

Compromís per Paiporta demana a l'Ajuntament, que rebaixe els preus dels cursos de monitors de temps lliure al menys un 50% (ara el seu cost és de 160 euros) i critica que davant la situació econòmica actual l'Ajuntament no siga sensible a la situació dels joves del poble.

Amb el preu fixat pel consistori es cobrix el 100% del cost del curs per part dels participants i l'Ajuntament no aporta cap partida econòmica.

Segons Pep Val, regidor de Compromís, “cal que l'Ajuntament prenga iniciatives a favor dels joves i a més d'organitzar el curs, assumisca també una part econòmica”. Aquest curs amplia la formació i les possibilitats laborals de les persones que el realitzen. “L'Ajuntament ha de preocupar-se que el màxim de persones puguen accedir a ell i que la qüestió econòmica no siga cap impediment”.
A més, des de Compromís proposen que l'obsessió de l'equip de govern per ser “pioner” l'aplique a la joventut i s'atrevisca a dur endavant propostes com aquesta.

 

Seja o primeiro a comentar

Publicar un comentario

Powered By Blogger

Compromís Per Paiporta © 2008. Template by Dicas Blogger.

TOPO