domingo, 2 de octubre de 2011

COMPROMÍS PER PAIPORTA CONSIDERA VERGONYOSA E INASUMIBLE LA CONTRACTACIÓ D’UN ASSESSOR DE RECURSOS HUMANS QUE COBRARÀ 50.000€


L’assessor de confiança d’Ibor cobrarà més de 3.500€ al mes de les arques de l’Ajuntament

Compromís per Paiporta considera “vergonyós” que davant la situació econòmica de l’Ajuntament (ahir informaven de que l’Ajuntament tancava el pressupost de 2010 amb un romanent negatiu de tresoreria de 3,6 milions d’euros i un deute als bancs de 7,7 milions) i després d’haver acomiadat a 3 professores de l’escola d’adults, “que l’alcalde Ibor cree una plaça per a un assessor de recursos humans amb un sou de 50.000€”. A més denuncien que “a aquest assessor el designarà l’alcalde personalment, sense cap tipus de procediment obert i sense lliure concurrència”.

Segons l’alcalde Ibor “aquest assessor permetrà la redistribució del personal pels procediments i mitjans legals”, però per a la portaveu del grup Compromís, Isabel Martín aquest fet “és una mostra de la ineptitud dels regidors de l’equip de govern, que ha de recórrer a assessors externs per fer un treball pel que ja estan cobrant, i que és organitzar de la millor manera l’Ajuntament”.

A més, Martín considera que aquesta “és una clara mostra de l’abandó de les tasques competents d’alcaldia”, ja que “des de que Vicente Ibor va prendre possessió com a diputat provincial és difícil vore-ho per l’Ajuntament”

Compromís pregunta que ha passat amb l’empresa de recursos humans ICSA

Igualment, Compromís demana a l’alcalde de Paiporta que aclarisca “qué ha passat amb el suposat estudi que l’empresa de Recursos Humans ICSA estava fent per a l’Ajuntament”.

I és que tal i com ha recordat la portaveu del grup, en l’any 2010 l’Ajuntament va contractar a una empresa de recursos humans per “fer una auditoria tècnica de l’organització de l’Ajuntament”. L’adjudicació directa va costar a l’Ajuntament exactament 18.000€ (el límit per no haver de passar per taula de contractació) i els resultats haurien d’haver estat a principis d’any.

Però tal i com explica Martín “hem demanat moltes vegades els resultats, i ens diuen que encara no estan, però ara contracten a dit a un assessor per fer un treball que ja està més que pagat”.

Paiporta, 28 de setembre de 2011

Seja o primeiro a comentar

Publicar un comentario

Powered By Blogger

Compromís Per Paiporta © 2008. Template by Dicas Blogger.

TOPO