jueves, 19 de mayo de 2011

EXITÓS ACTE DE CAMPANYA DE COMPROMÍS A PAIPORTA

§  La Coalició Compromís a Paiporta va celebrar dimarts l’acte de campanya en un Auditori abarrotat i amb una excel·lent ficada en escena




La Coalició Compromís a Paiporta va celebrar dimarts l’acte central de campanya davant una sala abarrotada a l’Auditori Municipal.









A l’acte, que va començar al hall de l’edifici amb una exhibició de break-dance oferida pel ballarí Prince Mike de Supremos Crew, van assistir vora dos centenars de persones.



També, dins de la promoció de la cultura i música en valencià, la cantautora Eva Dénia va amenitzar la nit musicant a Ausiàs March i interpretant diverses cançons.













En el torn d’intervencions polítiques, Pep Val, candidat número 2 per la coalició va ressaltar que “Compromís, tot i comptar amb una única regidora, ha sigut el grup que més propostes i mocions ha presentat a l’Ajuntament estos 4 anys“ i per això va assenyalar que “la presencia de Compromís a l’Ajuntament serà decisiva i representarà el vertader vot útil”.






Carles Arnal, portaveu dels Verds Esquerra Ecologista del PV i candidat a les Corts Valencianes va demanar el vot per a la Coalició perquè “la única manera que a les Corts Valencianes hi haja una veu verda que defense l’ecologisme, serà amb la representació de Compromís”.



La diputada i candidata a les Corts Valencianes, Mónica Oltra, que va ser presentada com “l’assot de Camps” va fer un discurs potent, denunciant la política del Govern del Partit Popular i va acabar diguent que “passe el que passe el dia 22, el dia 23 seguirem seent per sempre poble i la veu d’un poble”


Per acabar, la candidata a l’alcaldia per Compromís i actual regidora a l’Ajuntament, Isabel Martín, va fer un discurs molt sentit i proper en el que va ressaltar alguns dels punts principals del programa electoral envers a tres pilars fonamentals: l’educació, la cultura i el benestar social. I va acabar demanant als assistents “una reflexió a l’hora d’anar a votar” perquè “trieu entre gent com vosaltres que vivim del nostre treball, que ens emocionem i que ens riguem, que no tenim por, que tenim projecte de futur i que pensem en la felicitat de tots els dies”, va demanar Martín.






L’acte que va estar presentat per Carmela Puig i Toni Torreño, els dos membres de la coalició, va comptar amb moments divertits i desenfadats, com va ser quan els presentadors varen fer una “pausa publicitària” per explicar les virtuts de la beguda Vitamina Compromís “una beguda sense conservadors ni descolorits. Enriquida amb vitamnines A. C. E. Pot tindre efectes secundaris de regeneració democràtica, lluita anticorrupció, esperança de país, defensa de la terra, promoció del valencià. Consulte el programa i la seua consciència abans d’emetre el vot”, van dir en to jocós.

També Compromís va fer una aposta per la integració, i per això va comptar amb una intèrpret de llenguatge de signes que va traduir les intervencions de la nit.




Paiporta, 18 de maig de 2011

Seja o primeiro a comentar

Publicar un comentario

Powered By Blogger

Compromís Per Paiporta © 2008. Template by Dicas Blogger.

TOPO