jueves, 19 de mayo de 2011

COMPROMÍS ORGANITZA UNA PASSEJADA EN BICICLETA PER FOMENTAR EL SEU ÚS I REIVINDICAR LES VIES CICLISTES

§  La Coalició Compromís va fer campanya dissabte de matí pujada en bicicleta.


La Coalició Compromís a Paiporta va organitzar dissabte pel matí una passejada en bicicleta pels carrers del poble per reivindicar l’ús generalitzat de la bicicleta i les vies ciclistes i fer arribar a la població les seues propostes del programa electoral.


A la passejada, que va recórrer els barris de Paiporta, va participar una trentena de persones, entre d’elles la candidata a l’alcaldia per la coalició, Isabel Martín.

Des de Compromís fan “una gran aposta per la bicicleta” i per això tenen entre les seues propostes al programa electoral “la connexió amb els carrils bicis de la comarca, l’ampliació i millora del servei municipal de préstec de bicicletes per fer-lo compatible amb el servei d’altres municipis de l’Horta Sud i la ciutat de València, així com afegir més punts de préstec, ja que molts barris allunyats del centre i l’estació es queden sense punts d’ancoratge”. També tenen un “pla per fer compatible les vies urbanes amb l’ús de la bicicleta”.

Martín ha ressaltat que “quina millor manera que fer arribar les nostres propostes per fer un poble sostenible i compromés amb el medi ambient, que sobre aquest mitjà tant ecològic que no contamina ni consumeix combustibles fòssils” i afegeix “no com la resta de partits, que es passen el dia donant voltes amb els cotxes i gastant litres de gasolina”.

També, en la mateixa línia, la candidata a l’alcaldia de Paiporta Isabel Martín, es reunirà aquesta setmana amb la Unió Ciclista de Paiporta per traslladar-les les seues propostes i escoltar les sues inquietuds.




Paiporta, 16 de maig de 2011

Seja o primeiro a comentar

Publicar un comentario

Powered By Blogger

Compromís Per Paiporta © 2008. Template by Dicas Blogger.

TOPO