lunes, 18 de abril de 2011

Compromís reclama que l’Ajuntament de Paiporta retorne la subvenció per a l’oficina AMICS que ha estat tancada tot l’any

§  Compromís demana que la regidora de Benestar Social i l’alcalde de Paiporta, assumisquen responsabilitats polítiques i econòmiques

La regidora de Compromís a Paiporta, Isabel Martín, ha registrat un escrit dirigit al Conseller de Solidaritat i Ciutadania, Rafael Blasco, en què demana que es reclame a l’Ajuntament de Paiporta les ajudes atorgades per mantindre l’oficina AMICS en el municipi “per incomplir l’objecte de la subvenció”.

Martín argumenta que en gener de 2010 l’Ajuntament de Paiporta, a través de la Regidoria de Benestar Social, va demanar una subvenció a la Conselleria de Solidaritat i Ciutadania per tal de mantindre l’oficina AMICS del municipi, però que aquesta oficina no ha estat en funcionament en tot l’any.

Des de Compromís informen que per tal de justificar la subvenció de 10.918,87€ atorgada per aquesta Conselleria, des de la regidoria de Benestar Social es va aportar el contracte de lloguer d’un local al Carrer Ausiàs March n.7 de Paiporta. Aquest lloguer va estar vigent entre els mesos de maig i desembre de 2010, però l’oficina només va estar suposadament oberta els darrers 15 dies de desembre. “Casualment va obrir 2 dies després de que Compromís denunciàrem el fet públicament, però es van limitar a col·locar un cartell a la porta i a ficar una taula i una cadira, ja que vàrem anar a diferents hores i no hi havia ningú”, ha expressat la regidora de Compromís.

Segons Martín “queda en evidència que la Regidoria de Benestar Social no ha fet un ús adequat de l’ajuda rebuda, ja que els únics beneficiats han estat els amos del local, així que hem demanat a la Conselleria de Solidaritat i Ciutadania que exigisca a l’Ajuntament de Paiporta que retorne els diners de la subvenció atorgada”.

Paral·lelament, Compromís, ha presentat una moció al Ple de l’Ajuntament en la que demanen a la regidora de Benestar Social i a l’alcalde que “assumisquen les seues responsabilitats”, tant polítiques com econòmiques. “No volem que la mala gestió del PP cause cap perjudici econòmic a l’Ajuntament, per això si s’han de retornar els diners, han de ser els responsables els que ho han de fer, ha manifestat Martín.

Paiporta, 14 d’abril de 2011

Seja o primeiro a comentar

Publicar un comentario

Powered By Blogger

Compromís Per Paiporta © 2008. Template by Dicas Blogger.

TOPO