martes, 14 de diciembre de 2010

COMPROMÍS PER L'EDUCACIÓ


COMPROMÍS PER PAIPORTA INICIA UNA CAMPANYA DE REPLEGADA DE SIGNATURES PER L’EDUCACIÓ INFANTIL DE 0 A 3 ANYS

· COMPROMÍS DEMANA ESCOLETES INFANTILS PÚBLIQUES I GRATUITES PER A LA PLENA ESCOLARITZACIÓ

Compromís per Paiporta ha presentat esta setmana a l’Auditori Municipal la Iniciativa Legislativa Popular “Compromís per l’educació infantil de 0 a 3 anys”, una proposta per a la plena escolarització de la població infantil amb la creació d’una xarxa pública i gratuïta d’escoletes infantils.

Consol Castillo i Sergi Campillo, ambdós membres de Compromís i proponents de la iniciativa, han explicat la situació actual a Paiporta i al llarg del País Valencià i el per què de la llei, així com el procediment a seguir per ficar-la en marxa. Sergi ha resaltat que “el fet de dur endavant aquesta proposta mitjançant la iniciativa legislativa popular és perquè s’escolte a les Corts Valencianes la veu de les famílies que necessiten d’aquesta xarxa pública i gratuïta d’escoletes infantils per poder conciliar la vida laboral i familiar”, Consol ha valorat la importància de l’educació infantil “una escolarització a aquestes edats, com s’ha pogut comprovar, contribueix a reduir considerablement el fracàs escolar, un problema en què desgraciadament som líders de tot l’estat”.

La regidora del grup municipal, Isabel Martín, ha manifestat que “a Paiporta hi ha més de 900 xiquets d’entre 0 i 3 anys, però no hi ha oferta ni per a 200, a més el cost per a moltes famílies és inassumible, el que fa que la majoria de vegades siguen les dones les que hajen de renunciar al seu treball per cuidar als fills”, per això des del grup demanen a la població el recolzament a aquesta iniciativa “per a que les Corts tramiten la iniciativa i escolten la veu del poble hem de presentar 50.000 signatures, així que tota col·laboració és important”.

Des de Compromís informen que els propers 3 mesos continuaran eixint al carrer a donar a conèixer la iniciativa i arreplegar signatures.

Paiporta 13 de desembre del 2010

vídeo xerrada informativa: http://www.youtube.com/watch?v=1PR9aRt1Ji8

1 Comentário:

Alejandro dijo...

Fantástico!! Ya era hora que algún grupo político hiciera fuerza con la ayuda del pueblo para sacar una ley tan importante.

Publicar un comentario

Compromís Per Paiporta © 2008. Template by Dicas Blogger.

TOPO