lunes, 3 de noviembre de 2008

Tots els terrorismes

Dijous PSOE i PP aprovaren una moció per dedicar una plaça a les víctimes del terrorisme. Tot i que els portaveus dels partits majoritaris digueren que la moció reconeixia la memòria de totes les víctimes del terrorisme no cal més que llegir la nota de premsa corresponent per adonar-se de quines víctimes estàven parlant.


Jo vaig presentar una moció alternativa que a més de donar el reconeixement merescut a les víctimes del terrorisme d'ETA, donava cabuda a altres víctimes d'altres terrorismes: els 23 assesinats pel GAL; jòvens com Guillem Agulló i Miquel Grau, assassinats per grups feixistes; milers i milers d'assassinats pel govern terrorista de Franco; totes les dones que cada any moren assassinades en mans dels seus companys; ....

Crec que no hi havia raó per votar en contra, no? Ells ho vàren fer.


MociÓ Alternativa
Get your own at Scribd or explore others: Politics

Pegue ací la nota de premsa:


PP I PSOE DE PAIPORTA VOTEN EN CONTRA DE RECONÈIXER TAMBÉ ELS MORTS FETS PELS GAL COM A VÍCTIMES DEL TERRORISME.

El Bloc-Compromís per Paiporta lamenta la decisió de votar en contra del reconeixement de totes les víctimes del terrorisme presa pel PSOE i PP en el ple del dijous 30 d’octubre. Abans del ple es va intentar consensuar una moció que recollira el reconeixement a totes les víctimes del terrorisme, però tant PP com PSOE es negaren a considerar els GAL com a grup terrorista, tot i que així han estat qualificats i jutjats els seus actes per la justícia, tant espanyola com francesa.
Per tant i en consonància amb l’esperit de reconèixer a totes a totes les víctimes del terrorisme nostra regidora Isabel Martín presentà la moció de la que vos deixem enllaç, i la qual fou votada en contra pel PP i pel PSOE.

1 Comentário:

ybris dijo...

Ciertos reconocimientos son sospechosos.
Parece como si se tratara más que de reconocer la muerte injusta, violenta, gratuita e inútil se pretendiera ensalzar la unidad patria que los terroristas de ETA niegan.
Ni el Gal ni los grupos neonazis ni Franco eran o son defensores de tan gran blasfemia como lo es el nacionalismo separatista.
Lo cual no quita que sus muertos sean tan injusta y dolorosamente asesinados.
Como si un reconocimiento desmereciera al otro.

Besos.

Publicar un comentario

Compromís Per Paiporta © 2008. Template by Dicas Blogger.

TOPO