sábado, 6 de septiembre de 2008

Proposta: Vil·la Amparo


Na ISABEL MARTÍN GÓMEZ, Regidora de l’Ajuntament de PAIPORTA


EXPOSA
La casa de Vil•la Amparo presenta un estat ruïnós i perillós. La cúpula està mig derruïda i l’interior està ple de fem i deixalles. El tancat que envolta l’immoble està obert, així com alguna de les portes de la casa. També una escala penjada d’una de les seues finestres dona accés a l’interior.
Aquest edifici és propietat municipal i qualsevol desgràcia o incidència que ocorreguera dins seria responsabilitat de l’Ajuntament.

És per això que fa més de 10 dies vaig avisar a la policia municipal al veure gent dins de la casa. Dies posteriors he vist com continua entrant gent, entre d’ells joves menors d’edat, donat que des de l’Ajuntament no s’ha pres cap mesura per evitar-ho.


Per tot açò aquesta regidora,

SOLICITA


1.- Que es tanque adequadament el recinte per evitar que qualsevol persona puga entrar a la casa, prevenint així possibles incidències i accidents.

2.- Que des de l’Ajuntament es trobe la fórmula per rehabilitar la casa i donar-li l’ús socio-cultural que li correspon, mentres es posa en marxa el projecte urbanístic que havia de fer-ho.


Paiporta, 2 de setembre de 2008

Isabel Martín Gómez
Regidora Ajuntament Paiporta

SRA. PRESIDENTA DE L’ÀREA D’URBANISME I MEDI AMBIENT

Seja o primeiro a comentar

Publicar un comentario

Powered By Blogger

Compromís Per Paiporta © 2008. Template by Dicas Blogger.

TOPO