lunes, 24 de octubre de 2011

COMPROMÍS PER PAIPORTA PRESENTA AL·LEGACIONS ALS PREUS ABUSIUS DE L'ESCOLA D'ADULTS


La pujada dels preus de cursos i tallers és totalment injustificada, mostra les intencions del PP de retallar en els serveis públics, bàsicament en educació i benestar social

Compromís per Paiporta ha presentat al·legacions als preus públics de l’Escola Permanent d’Adults de Paiporta aprovats per la Junta de Govern Local de l’Ajuntament.

Amb aquestes al·legacions, el grup denuncia “els preus abusius fixats per l’equip de govern del PP”. Així, Compromís expliquen que “davant la greu situació econòmica actual amb més de 2.900 persones sense treball a Paiporta, el govern del PP haja pujat els preus dels cursos de l'Escola d'Adults, que en alguns casos doblen les quotes del curs passat”

El regidor de Compromís Pep Val, ha manifestat que “Vicente Ibor va inclús més enllà del co-pagament”, ja que segons els càlculs fets des d'educació “l'Ajuntament podria inclús obtindre beneficis d'alguns cursos i tallers.”.

Compromís, també ha al·legat que “els cursos s’han iniciat després de la data marcada per per la Conselleria d'Educació per als centres de Formació de Persones Adultes”, i per tant demanen que “s'allargue el curs en els dies que haja començat endarrerit, per tal que els alumnes no perguen dies de formació”.

Altra de les al·legacions presentades denuncia un defecte de forma, ja que no s’ha fet la corresponent publicació dels preus públics en el Butlletí Oficial de la Província.

Des del grup apelen sobretot a l’article 44.2 del RDL 2/2004, de 5 de març pel qual s’aprova el text refundit de la Llei Reguladora d’Hisendes Locals “Quan existisquen raons socials, benèfiques, culturals o d’interès públic que així ho aconsellen, l’entitat podrà fixar preus públics per baix del límit previst en l’apartat anterior – cost del servici-”. I per això demanen que “es rebaixen els preus i es retornen els diners a aquells alumnes que hagen fet ja el pagament”.
  
Paiporta, 20 d’octubre de 2011


AL·LEGACIONS PREUS EPA_generals DEFINITIVES

Seja o primeiro a comentar

Publicar un comentario

Powered By Blogger

Compromís Per Paiporta © 2008. Template by Dicas Blogger.

TOPO