lunes, 17 de octubre de 2011

COMPROMÍS PER PAIPORTA PRESENTA AL PLE L'APROVACIÓ DEL REGLAMENT D'ÚS DEL BIM MUNICIPAL


L'actual BIM lluny de ser un mitjà de comunicació públic i imparcial, s'ha convertit en un altaveu publicitari de l'alcalde

Compromís per Paiporta ha presentat en l'últim plenari una moció per la redacció i aprovació d'un reglament municipal amb les condicions d'accés i ús del butlletí d'informació municipal. La proposta va ser recolzada per tots els grups municipals, a excepció del PP que “una vegada més va demostrar la seua poca sensibilitat democràtica votant en contra”. De fet, la portaveu del grup popular, Isabel Chisbert, va manifestar fins i tot que “el butlletí municipal no ha de ser democràtic ni no democràtic, el butlletí ha de ser d'informació”.

Per part de Compromís han explicat que “l'actual BIM és un mitjà que manipula la realitat de Paiporta, perquè es dedica a publicitar determinades accions de l'equip de govern però oculta altres que no els interessa, com l'acomiadament de les professores de l'EPA o les retallades a les ajudes de llibres”.

A més per a Compromís “el BIM hauria d'estar obert a col·lectius i associacions de Paiporta que vulgueren participar”, per al vice-portaveu del grup Compromís, Pep Val “la nostra proposta no encaixa en les formes de governar del PP basades en la majoria absoluta i en intentar silenciar a la resta de grups municipals”.

Per altra part, Val considera que “és totalment contradictori que el PP vote en contra de crear un reglament d'accés al BIM per augmentar la participació dels grups municipals i altres col·lectius del poble i, en el mateix Plenari, l'alcalde anuncie la posada en marxa de l'Agenda21”.

“Estem convençuts -afegeix Val, - que Vicente Ibor ni tan sols s'ha llegit les propostes de l'Agenda21 per a Paiporta, perquè l'Agenda21 representa bàsicament participació ciutadana”.

Per tot això des de Compromís, no entenen com l'alcalde demana participació ciutadana per treballar en els compromisos de l'Agenda21 i per contra es nega a la proposta de fer més participatiu el BIM de Paiporta. Segons Pep Val, amb tot açò “l'alcalde demostra una vegada més que sols l'interessen els anuncis publicitaris, una política d'aparador i de promoció personal que oblida els interessos de ciutadans i ciutadanes i els problemes de Paiporta”.

Paiporta, 17 d'octubre de 2011

Seja o primeiro a comentar

Publicar un comentario

Powered By Blogger

Compromís Per Paiporta © 2008. Template by Dicas Blogger.

TOPO