lunes, 18 de julio de 2011

COMPROMÍS PER PAIPORTA DENUNCIA EL TANCAMENT DE L'ESCOLA D'ADULTS

  • L’Ajuntament de Paiporta vol suprimir l'Escola d'Adults Municipal, un servei que funciona des del curs 1983 i que atén a més de 600 alumnes cada any.
Compromís per Paiporta ha denunciat que l’alcalde de Paiporta té intenció de tancar l'Escola d'Adults justificant-ho dient que “és  una despesa supèrflua i perquè no és una competència municipal”.
En una situació econòmica com l’actual, Compromís per Paiporta considera “imprescindible” la continuació de les activitats de l'escola d'adults perquè és en aquests moments de crisi quan els seus serveis són més demandats per la població.

Segons el regidor de Compromís, Pep Val "l'Ajuntament de Paiporta ha signat un conveni amb la Conselleria d'Educació pel qual rebrà aquest curs 138.000 euros. Vol dir que una part molt gran de les despeses de l'Escola d'adults estan subvencionades, a més de comptar amb un professor de la Diputació que tampoc li costa ni un euro a l'Ajuntament"

També, Compromís per Paiporta denuncia que “de no continuar les activitats de l'Escola d'Adults, l'Ajuntament de Paiporta pot deixar de rebre els 138.000 euros de subvenció que li tocava per 2011”, i és que segons les bases del conveni signat fa només uns mesos amb la Conselleria d'Educació “l'Ajuntament es compromet a continuar l’oferta educativa el curs 2011-2012”.

A més l'anunci per part de l'alcalde és un incompliment del programa electoral amb que el PP va accedir fa sols uns mesos a l’alcaldia de Paiporta, ja que en el punt 73 deia: "Buscarem millor ubicació per a l’Escola d’Adults, en la que estiga inclosa tota l’oferta educativa que permeta als nostres veïns l’obtenció de titulacions a fi de facilitar la seua inserció laboral i al mateix temps, continuar amb la seua formació acadèmica"

Pep Val afegeix que: "És greu que el PP de Paiporta en el mateix any de les eleccions enganye els seus electors i faça tot el contrari del que es comprometia en el seu programa electoral"

Des de Compromis per Paiporta no entenen “quin és l'objectiu d'aquesta iniciativa”, ja que estan convençuts que  l'Ajuntament no va a estalviar res. Així mateix veuen molt sospitós que “precisament siguen els 6 professors i professores que denunciaren a l'Ajuntament l'estiu passat i que guanyaren el judici, les persones que van a quedar-se sense treball. Tot fa pensar en una venjança de l'alcalde contra ells”.

Val ha manifestat que "en Compromís estarem sempre a favor de l'Escola d'Adults. És una de les institucions millors valorades de Paiporta, amb uns excel·lents professionals, que porta en funcionament quasi 30 anys, temps en que ha ajudat a molts paiportins i paiportines a aconseguir reptes acadèmics, personals, socials i professionals" i recorda, "en els programes electorals de tots els partits que hem aconseguit representació en l'Ajuntament de Paiporta hi havia unes quantes coincidències i el recolzament a l'Escola d'Adults n'era una i ben important".

Compromís per Paiporta  també reclama que el senyor Ibor deixe d'enviar notes de premsa informant de les seues ocurrències i informe on toca, que és l'Ajuntament, als representants municipals dels plans que te previst portar endavant. Així mateix li demana que estalvie en electricitat i aire condicionat. Que estalvie en festes i advocats. “Ahí ens tindrà al seu costat però no quan vulga eliminar llocs de treball i serveis socials”.

Seja o primeiro a comentar

Publicar un comentario

Powered By Blogger

Compromís Per Paiporta © 2008. Template by Dicas Blogger.

TOPO