martes, 29 de marzo de 2011

COMPROMÍS PER PAIPORTA PRESENTA LA SEUA CANDIDATURA PER A LES PROPERES ELECCIONS MUNICIPALS COM OPCIÓ DE GOVERN




· Més d’un centenar i mig de persones van fer costat a la llista municipal que la coalició Compromís per Paiporta ha presentat per a les eleccions del proper 22 de maig, encapçalada per l’actual regidora Isabel Martín.

La nova seu de la coalició va ser el lloc on es va celebrar la presentació, en la que, a més de la candidata a l’alcaldia Isabel Martín, va intervindre el número dos de la llista municipal, Pep Val.
Tots van estar acompanyats pel candidat de Compromís a l'Ajuntament de València, Joan Ribó i per Enric Morera, diputat i candidat de la coalició a la Generalitat Valenciana.


Pep Val, va ressaltar el treball fet en els últims quatre anys “treball difícil de resumir en pocs minuts”, però que segons va explicar “correspon a una oposició responsable, basada en el nostre programa i les nostres idees, i un control estret de les actuacions de l'equip de govern”.


La candidata a l’alcaldia, Isabel Martín, va avançar algunes de les idees bàsiques “i realistes” del programa electoral de Compromís del que va dir “anirà enfocat a construir una Paiporta sostenible, respectuosa amb el medi ambient i on la cultura, l’educació i el benestar social siguen els pilars fonamentals”, programa que va qualificar com “programa de futur”. També va ressaltar que la llista municipal “està conformada per homes i dones molt preparades i capacitades per dur endavant eixes propostes”.
Martín va concloure que “la presència de Compromís a l’Ajuntament serà necessària i decisiva, però que sobretot serà, una opció de govern”.


Enric Morera, va incidir en que les llistes municipals de la coalició volen un país de primera categoria per “poder recuperar la democràcia per als ciutadans” perquè “la política no és per a folrar-se, sinó per a fer un servei”. Morera va anunciar que “la gent de Compromís ha de canviar el model d'economia especulativa per una economia verda, sostenible i participada”.


Amb açò va coincidir també Ribó, que va incidir en la importància de les energies renovables i va tornar a demanar “el tancament de les centrals nuclears, entre d’elles la de Cofrents, per a que no passe el drama del Japó”.


Seja o primeiro a comentar

Publicar un comentario

Powered By Blogger

Compromís Per Paiporta © 2008. Template by Dicas Blogger.

TOPO