viernes, 11 de marzo de 2011

COMPROMÍS ES RATIFICA EN LES SEUES DENÚNCIES A L’ALCALDE DE PAIPORTA EN L’ACTE DE CONCILIACIÓ

En el dia d’ahir va tindre lloc l'acte de conciliació al jutjat de pau previ a la querella que l'alcalde de Paiporta Vicente Ibor vol interposar per injúries i calúmnies a distints membres de Compromís. Esta acció judicial de Ibor és una resposta a la denúncia davant la fiscalia que la regidora a l’ajuntament Isabel Martín en nom de Compromís per Paiporta interposà per presumpta prevaricació i tràfic d’influències de l’alcalde.

Segons ha declarat Isabel Martín “ni jo ni els altres companys de Compromís, als quals els ha ficat també la denúncia, ens hem avingut al que demanava Ibor en este acte de conciliació”.

"Per tant -ha afegit la edil de Compromís- ens ratifiquem en tot allò que denunciàrem davant la fiscalia, ja que tenim plena seguretat de què l'adjudicació de la defensa jurídica a l'advocat amic de l'alcalde, J. A. Prieto Palazón, no s'ha fet seguint els tràmits legals de pública concurrència”.

“Hem de recordar que en 2009 el muntant de factures d'aquest advocat per serveis a l’Ajuntament pujava a 216.000€ i que segons acabem de conèixer, amb l'avanç de la liquidació, en 2010 la despesa jurídica de l’Ajuntament ascendeix a 150.000€”.

Per a Martin “queda ben patent que l'alcalde amb la seua denúncia pretenia intimidar-nos i fer callar la veu dels que tenim valor per denunciar corrupteles, però Ibor ha de tindre ben clar que no ho va a aconseguir, ja que ens devem als veïns i veïnes de Paiporta que ens varen triar per exercir la llavor de control al govern municipal”.

Paiporta 9 de gener del 2011

Seja o primeiro a comentar

Publicar un comentario

Powered By Blogger

Compromís Per Paiporta © 2008. Template by Dicas Blogger.

TOPO