domingo, 27 de febrero de 2011

Deficiències del Centre de Salut de Paiporta. 28 segons després. Quan els mesos es tornaren anys

Després d'anys de retràs, per fi tenim el Centre de Salut a Paiporta. Però continuem amb el mateix nombre de metges per atendre a una població de més de 23.000 habitants.
El Centre de Salut tampoc ha donat solució als menors de Paiporta. Continuem amb el mateix nombre de pediatres, a més la sala ja es queda xicoteta.


El mateix nombre de personal. No n'hi ha metges per atendre una població com la que té Paiporta. No n'hi ha pediatres suficients. I de moment tampoc tenim especialitats, tal i com es va anunciar. Per això la sala de consultes d'especialitats està buida. No n'hi ha especialistes que puguen atendre als paiportins i paiportines. Per què? Conselleria no té diners. Per què? Perquè el Partit Popular té altres prioritats ací, al País Valencià. Com per exemple la Copa Amèrica.

Després d'anys... S'inaugura el Centre de Salut. Per què? Venen eleccions. La prova: Avui tenim a l'alcalde fent-se les fotografies. Ibor anuncià que en 2009 estaria obert i en ple funcionament. Estem a febrer del 2011 i encara no funciona al 100%.



Seja o primeiro a comentar

Publicar un comentario

Powered By Blogger

Compromís Per Paiporta © 2008. Template by Dicas Blogger.

TOPO