martes, 4 de enero de 2011

EL PP DE PAIPORTA S’OBLIDA DE LA JUVENTUT LA NIT DE CAP D’ANY



• COMPROMÍS CRITICA QUE L'AJUNTAMENT ORGANITZARA LA FESTA SENSE COMPTAR AMB L'OPINIÓ I PARTICIPACIÓ DELS JOVES

Compromís per Paiporta ha qualificat de “absolut fracàs” la festa de Cap d'Any que l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Paiporta va organitzar per als joves en l'antic restaurant del Poliesportiu Municipal. I és que segons van poder confirmar des del propi grup “a la festa no va acudir ningú”.


Des de Compromís atribueixen tan estrepitós fracàs a la pèssima gestió realitzada des de l'àrea de Cultura. I és que pel que sembla la festa es va organitzar de manera improvisada en apenes quatre dies i sense comptar amb la participació de cap jove, a més no es va fer cap tipus de publicitat de l’activitat. A açò també cal afegir, una vegada més, el malbaratament econòmic, “ja que ningú va poder aprofitar la discomòbil ni la barra lliure contractades per a eixa nit”.

Aquest desengany s’afegeix a un altre despropòsit de fa tan sol uns dies, quan des de l'Ajuntament es va convocar precipitadament una Comissió de Joventut per a la vespra de la nit de Nadal, en la qual es volia donar a conèixer la proposta per a Cap d'Any. Aquesta reunió va quedar suspesa després que a la mateixa només acudira un membre de Compromís. 

Per a la regidora del grup, Isabel Martín, "organitzar activitats per als joves però sense els joves és una mostra del concepte de participació d’Ibor i el seu equip i una prova més de la falta d'interès cap a la joventut i les seues inquietuds". 

Des de Compromís exigeixen doncs al PP un canvi absolut de política en matèria de joventut, fomentant de manera real i efectiva la participació juvenil "per a açò fa falta un interlocutor vàlid que siga capaç de mobilitzar a aquest col·lectiu i al mateix temps afavorir la creació d'associacions juvenils que participen activament en la vida política, social i econòmica del municipi”.
 

Seja o primeiro a comentar

Publicar un comentario

Powered By Blogger

Compromís Per Paiporta © 2008. Template by Dicas Blogger.

TOPO