viernes, 10 de septiembre de 2010

NOTA DE PREMSA: EL COL•LEGI PÚBLIC ROSA SERRANO DE PAIPORTA INICIA UNA VEGADA MÉS EL CURS EN BARRACONS

·       Compromís per Paiporta exigeix a Conselleria la immediata construcció del Col·legi Públic Rosa Serrano.

Compromís per Paiporta lamenta que, a causa de la deixadesa de Conselleria i de l'equip de govern, els 175 alumnes i alumnes del Col·legi Públic Rosa Serrano de Paiporta (CP6) hagen hagut de començar una vegada més el curs en barracons.

Des del grup recorden que aquest serà el cinquè any que els alumnes, que hui han començat 2º curs d'educació primària, estiguin en un centre provisional. Així mateix expliquen que “el passat any es van habilitar barracons en un solar de propietat municipal a l'espera de la construcció del nou centre en l'espai que actualment ocupa l'antic col·legi Ausiàs March”. Des de Compromís recorden que “en la curta història del centre els alumnes han passat també per fer classes en aules habilitades en un altre centre i a l'antic edifici de l'Ausiàs March, el qual ha de ser enderrocat per no reunir les condicions adequades”.

Compromís per Paiporta denuncia que la deixadesa de Conselleria i la falta d'interès del govern municipal han fet que encara no s'haja licitat l'obra de construcció del nou Col·legi Públic Rosa Serrano i que l'enderrocament del vell centre Ausiàs March encara no siga un fet. “El govern municipal es va comprometre a que abans que finalitzara 2009 el vell edifici estaria enderrocat i l'obra del nou centre licitada, falten menys de 4 mesos perquè acabe 2010 i cap de les dues promeses s'ha complit”, ha manifestat la regidora de Compromís Isabel Martín.


El Centre escolar funciona un any més amb llum de Generador


Des de Compromís també denuncien la nefasta gestió del govern municipal en temes educatius, ja que els barracons del Col·legi Rosa Serrano continuen aquest any amb llum de generador el qual 
ocasiona diverses molèsties als usuaris del centre, doncs a més del soroll i l'emissió de gasos contaminants no dóna un servei continuat fora de l'horari escolar. Així Martín ha declarat que “en un any no han estat capaços de contractar el subministrament elèctric amb alguna de les companyies del mercat i el curs torna a començar amb la llum que genera el grup electrògen, amb les consegüents molèsties que ocasiona i el sobrecost del servei”.

D'altra banda, Compromís felicita al centre escolar Rosa Serrano, que estrena nom aquest curs després de l'ampli debat generat al voltant de l'elecció del mateix “aquest any estrenen nom d'una dona compromesa amb la literatura infantil, esperem que siga un senyal i que prompte pugan també estrenar unes dignes instal·lacions”.


Paiporta 9 de setembre del 2010
Compromís Paiporta
Bloc – Projecte Obert

Seja o primeiro a comentar

Publicar un comentario

Compromís Per Paiporta © 2008. Template by Dicas Blogger.

TOPO