viernes, 16 de abril de 2010

NOTA DE PREMSA: COMPROMÍS PER PAIPORTA DENUNCIA QUE L'AJUNTAMENT DEU SALARIS ALS PROFESSORS DE L'ESCOLA D'ADULTS

  • Els professors de l'escola d'adults de Paiporta encara no han cobrat els primers quinze dies de treball corresponents al mes de setembre del present curs escolar.

         
Compromís per Paiporta ha denunciat que l'Ajuntament de Paiporta deu a 5 professors de l'escola d'adults els primers quinze dies de treball corresponents al mes de setembre.


Aquest extrem va ser també denunciat pels sindicats en l'última Taula General de Negociació de l'Ajuntament, però des de l'equip de govern no es va donar cap explicació referent a això i a dia d'avui segueixen sense abonar les quantitats pendents als treballadors del centre educacional.

Segons ha explicat Compromís, aquests professors van ser contractats a través d'una borsa de treball per a cobrir les places de docents en educació secundària i les seues retribucions havien de ser cobertes amb la subvenció que es rep de Conselleria, per això la regidora del grup municipal, Isabel Martín, ha explicat que “no entenem per què després de mig any segueixen sense pagar aquests salaris, ja que la partida té consignació”.

També des de Compromís informen que un d'aquests professors ha estat treballant sense contracte fins a fa poc, ja que el treballador es negava a signar el contracte per “algunes irregularitats”.

La portaveu del grup, Isabel Martín, va demanar dimarts una explicació al regidor d'educació en la comissió informativa, però aquest desconeixia el motiu pel qual seguien sense cobrar les retribucions del mes de setembre i va tirar balons fora a l'atribuir la responsabilitat al departament de personal, pel que ha manifestat que “és inacceptable que el regidor d'educació no es responsabilitze del que pertoca al seu departament” i afegeix “és també inacceptable que després de quasi 6 mesos el departament de personal, depenent directament de l'alcalde Vicente Ibor, no haja solucionat aquest tema, en canvi els regidors del PP si cobren religiosament cada mes”

Paiporta 15 d'abril del 2010
Compromís Paiporta
Bloc - Projecte Obert

Seja o primeiro a comentar

Publicar un comentario

Powered By Blogger

Compromís Per Paiporta © 2008. Template by Dicas Blogger.

TOPO