domingo, 6 de julio de 2008

Nota de Premsa: PROJECTE OBERT DENUNCIA UN PACTE ENTRE EU I PP

Josep Bort, regidor de l’Ajuntament d’Albuixech i portaveu de Projecte Obert, una de les corrents escindides de EUPV, ha denunciat l’existència d’un pacte entre el Partit Popular i Glòria Marcos per tal que tots els regidors i regidores que han abandonat la coalició EUPV siguen declarats trànsfugues i passen al grup de no adscrits, per acord plenari.

Per a Projecte Obert és una mostra més de tot el que l’actual direcció d’EUPV està fent per dinamitar polítiques i veus d’esquerres als municipis valencians. Segons Bort, “la desfeinada direcció d’EUPV es veu que no té altra cosa que fer, a banda d’acomiadar treballadors i treballadores i judicialitzar la vida política, que perseguir regidors d’esquerres. Instal·lats en el victimisme no fan més continuar la porga a la qual ja ens havien sotmés quan encara hi estaven fent valdre allò de morir matando”.

Bort ha declarat que tots els ajuntaments que compten amb regidors o regidores exmilitants d’Esquerra Unida han rebut la kafkiana petició que abandonen el grup municipals al qual pertanyen, siguen considerats trànsfugues i passen al grup de no adscrits i que amb tal finalitat existeix un pacte Marcos-Serra (cordinadora d’EU i vicesecretari regional del PP, respectivament) per tal de facilitar, on tinga majoria el PP, les pretensions de Marcos. “Afortunadament molts alcaldes del PP han obviat les recomanacions de la direcció del PP be perquè consideren una qüestió que res a veure té en el funcionament intern dels ajuntaments o be perquè ho considerem directament una estupidesa”

La Diputació de València va elaborar un informe a sol·licitud de l’ajuntament de Paiporta el qual justificava l’expulsió del grup de la portaveu del grup municipal Esquerra Unida-Bloc, Isabel Martín. Per a Projecte Obert és un informe al dictat del PP justificant allò que és injustificable amb nul·la base jurídica. A més, donat que no es possible parlar amb la direcció d’EU més enllà dels tribunals aquests pseudo-informes ens dona assegurada una victòria en els tribunals, si fos el cas. Ara pretenen fer el mateix a altres poblacions.

Projecte Obert vol mostrar la total solidaritat amb totes les regidores i regidors que es presentaren a les eleccions sota coalicions diverses i que estan sent objecte d’una irracional persecució que sols beneficia la dreta.

Explica el regidor d’Albuixech que d’igual manera que a ell ningú li va demanar el carnet per ser regidor del grup d’Esquerra Unida, ningú pot retirar la pertinença a cap grup per no tindre’l, a no ser, com diu la llei, la majoria dels membres del grup. La direcció d’Esquerra Unida s’està convertint en la millor aliada del bipartidisme al País Valencia.

Valencia 5 juliol 2008
Josep Bort
Portaveu Projecte Obert

2 Comentários:

Amparo dijo...

En noviembre del 2006 se celebro la Asamblea de EU a la que acudí como representante de mi colectivo, ya había dejado ver en alguna ocasión mi malestar con la dirección y los cabezas pensantes andaban “acosando” a todas y todos aquellos que podíamos variar nuestro voto y no dar apoyo al informe de Gloria Marcos ni a sus listas, los intentos duraron tiempo, las palabras se las lleva el viento y algunas se olvidan o dejan de tener trascendencia, otras emergen del olvido, como me ha pasado hoy al leer la nota de prensa de Projecte Obert no conocía a casi nadie de las personas que se habían constituido como otra corriente dentro de EU, siempre he sido persona independiente y nunca me han gustado las corrientes, ni siquiera el PC,

Los de Projecte Obert. no son ni más ni menos que cuatro pelagatos que le están haciendo el juego a Esquerra i País, acabaran con ellos,, tu no eres nacionalista, os están utilizando… me dijeron.

Observe, vi, escuche, oí….ha pasado un tiempo, aquello que pretendían estos pelagatos no pudo ser, la prepotencia no escucha a las minorías, las margina y las menosprecia, he aprendido a lo largo de mi vida que ilusionarse lleva a la desilusión, que implicarse conlleva disgustos, que perder batallas es lo mió aunque nunca me desaliente…resumiendo, que estos cascos azules no han conseguido la paz, pero que son un grupo de gente sana con ideas de izquierdas y que aunque nunca estén en lo alto de la cúpula del poder continúan defendiendo unos ideales progresistas.

Yo no se si existe un pacto entre EU y PP, se, que me tuve que tapar la nariz el día que Pascual Pardo se salto a la torera los acuerdos del grupo para votar a favor de la derecha

Ufff, largo comentario para mí que soy escueta en palabras.

ybris dijo...

¡Joder! ¡Vaya si me da rabia!
El PP se frota las manos mientras se queda con la izquierda de pantalones bajados y trata de anular a las que no se callan como tú.
Sé que no te callarás porque tienes razón, eres muy inteligente y sabes lo que tienes que hacer al margen de tu propio interés.
No sabes lo que deseo que todo te salga lo mejor posible.
Tengo claro que lo mejor para ti nunca será malo para nadie.
Aunque algunos gilipollas piensen lo contrario.
Suerte y ánimo.

Un abrazo muy fuerte.

Publicar un comentario

Compromís Per Paiporta © 2008. Template by Dicas Blogger.

TOPO