jueves, 13 de marzo de 2008

IBOR SEGUINT ELS PASSOS DE BAS

Després de set mesos de govern popular a l’Ajuntament comprovem com el Sr. Ibor segueix els passos del seu predecesor el Sr. Bas. En alguns aspectes el supera, en el pitjor sentit de la paraula.

El sentit general que es respira al poble de Paiporta és que no ha canviat res absolutament. Ha canviat el partit i les persones que ara governen però els problemas són els mateixos i les solucions també, cap. I no han canviat tampoc les formes, després de set mesos de govern el Sr. Ibor ha aconseguit que ara moltes persones pensem que encara farà bo al Sr. Bas

Un mitjà de comunicación municipal com el BIM s’ha convertit en mans del sr. Ibor en una plataforma publicitària de la seua persona. En eixir el BIM s’ha convertit en un entreteniment municipal comptar totes les seus fotografíes.

Encara no portava sis mesos i ja havia despedit a la primera treballadora de l’ajuntament i ara ja ha rebaixat molts dels sous dels treballadors i treballadores de l’ajuntament quan en les seues primeres declaracions com alcalde deia tot el contrari. Això pareix que es va a convertir en regla: Deia una cosa i fa tot el contrari.

Pareix com si el sr Ibor vulga utilitzar l’alcaldia de Paiporta per a l’ascensió en el seu partit i que s’ho imaginava meteòric (a l’estil de l’alcaldessa de Torrent). D’ací a Madrid en quatre dies i mentre la casa per agranar.

I tot això amb una campanya en la qual encara el sr. Ibor responsabilitza de tots els mals a l’anterior govern del sr. Bas. Segurament és el recurs fácil d’aquell que no troba massa recolzament ni de treball, ni d’idees entre els seus propis regidors i regidores. Als sis mesos ja ha canviat les competències d’una regidoria, la de joventut. I què ha fet el regidor en aquests sis mesos? No se sap (Cobrar tots els mesos al final de mes, sí). Tant és així que el sr. Ibor busca fora dels seus el recolzament i les idees necessàries per disimular el punt mort de la seua gestió. Se suposa que sabrà recompensar-los.

Preocupat únicament per fer una campanya d’imatge, el sr. Ibor se n’oblida de les coses importants:

- Què passa amb l’institut nou?

- Què passa amb els nous barracons a les escoles?

- Què passa amb l’escola d’adults?

- Què passa amb l’Ambulatori?

- Què passa amb la piscina?

- Què passa amb els solars del carrer Mestre Serrano?

- Qui solucionarà el caos de l’oficina d’Urbanisme en l’ajuntament?

- Què passa amb l’arreplega de fem i la neteja del poble?

- Què passa amb la programació cultural?

- Què passa amb el caos circulatori?

- Quan pensa presentar els pressupostos per a l’any 2008?

- Què pensa el sr. Ibor de veritat quan diu que vol soterrar les vies del metro?

I tot això ens preocupa perquè a pesar d’haver presentat moltes propostes, el sr. Ibor i el seu govern están en un altre lloc. Pensen que del que es tracta és de controlar, desinformar, donar una visió deformada de la realitat que beneficie els seus.

Des del grup municipal d’EU-BLOC exigim que canvie. Que canvi d’actitud, s’arremangue i es fique en faena. Si la fa bé els ciutadans el recompensaran però si ho continua fent mal també els ciutadans sabran comunicar-li-ho.
Bloc Nacionalista Valencià de Paiporta

Seja o primeiro a comentar

Publicar un comentario

Powered By Blogger

Compromís Per Paiporta © 2008. Template by Dicas Blogger.

TOPO